A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

КОЛОСАЛЬНА ДОПОМОГА!

Дата: 02.06.2022 17:05
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

      З нагоди Дня захисту дітей Ротарі клуб Запоріжжя за підтримки Disaster Aid USA Fund подарували родинам з тимчасово окупованих територій Гуляйполя та Донецька, які зараз перебувають у Вільнянській міській територіальній громаді, одяг завдяки нашим польським друзям Rotary Club Warszawa City Frank Gunsallus !

    А ще родини переселенців та гімназія “Світоч” Вільнянської міської ради отримали аптечки, які можна буде використовувати під час надзвичайних ситуацій, які передала громадська організація «Ротарі клуб Запоріжжя» за підтримки Ротарійського Дистрикту Україна 2232. Ротарі в Україні / Rotary in Ukraine. До кожної аптечки входить понад 30 найменувань медикаментів. Препаратів в одній аптечці має вистачити для потреб 50 і більше громадян під час їх тривалого перебування у бомбосховищі при надзвичайній ситуації. Міський голова

     Наталя Мусієнко дуже вдячна за допомогу, яку ця громадська організація постійно надає громаді та внутрішньо переміщеним особам, а особливо Тамарі Огородовій - президенту Ротарі Клубу Запоріжжя.

     Міський голова Наталя Мусієнко відзначила грамотою Тамару Огородову за активну громадську позицію, значний особистий внесок для забезпечення Збройних Сил України необхідними речами та фінансової підтримки внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій України, за реалізацію важливих соціальних проєктів на благо розвитку громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь