A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання міського голови з Останнім дзвоником!

Дата: 06.06.2022 11:00
Кількість переглядів: 615

 

Фото без опису

      Сьогодні завершився нелегкий 2021-2022 навчальний рік, який війна розділила на дві половини – до 24 лютого і після. На жаль, цього року в нашій громаді урочисто не пролунав останній дзвоник, учні не зібралися на шкільному подвір’ї. Стіни шкіл громади тримають у собі ностальгію за дзвінкими дитячими голосами. Дуже шкода, що випускники не отримали свята, яке буває раз у житті. Але Країна Знань перегорнула ще одну свою сторінку та надихає рухатись далі. І свято сьогодні відбулося, але в незвичній формі - онлайн, з кульками, привітаннями, піснями та віршами!

         Для багатьох школярів нетрадиційний останній шкільний дзвоник сповістив про початок канікул, а для випускників – це початок дороги у доросле та самостійне життя, у якому – нові вершини та нові досягнення. Дорогі випускники, бажаю вам щасливого життєвого шляху, сповненого успіхами та здобутками. Висловлюю слова вдячності педагогам, які закладали основи шкільної дружби, почуття колективу, любов до навчання і своєю невтомною працею прищеплювали гуманістичні цінності у надскладний період війни.

        Дорогі батьки, вітаю вас з Останнім дзвінком, адже в цей рік витрачено чимало ваших старань і зусиль, вкладено ваше натхнення і любов. Дякую за допомогу і підтримку у навчанні дітей.

     Зичу добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках! Цьогорічний дистанційний останній дзвоник запам’ятається надовго, але сподіваємося, що у наступному році ми повернемося до традиційного святкування!

Все буде Україна! Все буде, громадо!

 

З найкращими побажаннями,

міський голова

Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь