A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Працюємо!

Дата: 08.06.2022 17:05
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

Доброго мирного дня, мешканці громади!

 

     Депутатський корпус та Вільнянська міська рада вирішили подбати про тих, хто чекає вдома героїв і тих, хто під час війни залишився вразливим. У громаді 1000 сімей,  де є військовослужбовці, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які мешкають в прийомних та опікунських сім’ях, облікові КУ “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), отримали набори гуманітарної допомоги.

    Одні вже виходять з пакунками, інші – чекають своєї черги. Сім’ї даних категорій почали отримувати продуктові набори. У воєнний час – підтримати вразливі категорії громадян і тих, хто боронить нашу країну,  у громаді вважають необхідним. Так депутати на засіданні комісії згідно Програми “Соціальна підтримка населення Вільнянської міської територіальної громади, у тому числі переселенців та біженців, що перебувають на території Вільнянської міської територіальної громади, на 2022 рік в період воєнногу стану”  вирішили підтримати сім’ї військовослужбовців, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які мешкають в прийомних та опікунських сім’ях, облікових КУ “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).             

      Так, кожна сім’я отримає набір з продуктами тривалого зберігання. Тут є цукор, крупи, макарони, борошно, олія, печиво, супові набори, масло, молоко, майонез та консерви. Наш пріоритет - це підтримка кожної родини, але ж пам’ятаймо, що продовольчої кризи в нас не має. І це завдячуючи нашим захисникам, які тримають оборону. Вільнянська міська рада продовжує працювати щодня для вас, мешканці громади! Миру, витримки та перемоги всім нам! Віримо в майбутнє твоє, Україно!

 

 

З повагою, Вільнянська міська рада

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь