A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПРАЦЮЄМО ТА НАБЛИЖАЄМО НАШУ ПЕРЕМОГУ

Дата: 14.06.2022 17:11
Кількість переглядів: 591

 

Фото без опису

 

        Об'єднаний народ ніколи не буде переможеним. Вільнянська міська територіальна громада продовжує підтримувати сім’ї військовослужбовців, сім’ї, де є діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування та родини переселенців, яких у нас на території проживає 618. Більша частина гуманітарної допомоги для  родин громади надійшла з Польші, а частина з Голландії, також були закуплені продуктові набори Вільнянскою міською радою згідно Програми “Соціальна підтримка населення Вільнянської міської територіальної громади, у тому числі переселенців та біженців, що перебувають на території Вільнянської міської територіальної громади, на 2022 рік в період воєнногу стану”.   

      У приміщенні Вільнянської міської ради та у Територіальному центрі соціального обслуговування  продовжується видача гманітарної допомоги вказаним категоріям населення. 

      Частину отриманих продуктів з Польші та наданих клінікою Запоріжжя “Вітацентром” (м’ясо, хліб та хлібобулочні вироби, дитяче харчування та інші продукти) було вирішено відвезти до одного із закладів освіти громади, де  готують їжу для військових. А також ми підтримали територіальну оборону громади продуктовими наборами (м’ясо та хлібобулочні вироби). 

        Волонтери з Польші також передали великий вибір кормів для тварин, які ми передали нашим волонтерам громади для забезпечення у військовий час і тварин харчуванням.

       Ми не можемо стояти осторонь, коли сім’ї військових, які ризикують життям заради Батьківщини потребують допомоги. Ми покладаємо багато зусиль, щоб підтримувати самих військових. Забезпечуємо лікарні необхідними медикаментами для лікування. Доставляємо гуманітарну допомогу солдатам на передову. Забезпечуємо необхідним військовим обладнанням. Робимо усе що в наших силах, аби наблизити нашу перемогу! Слава Україні! Героям слава!

 

 

З повагою й для вас, мешканці громади,

Вільнянська міська рада

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь