A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ДОПОМАГАЄМО-ПЕРЕМАГАЄМО

Дата: 16.06.2022 17:10
Кількість переглядів: 628

Фото без опису

             15 червня у Вільнянській міській раді відбулась зустріч представників ООН, Чартерного Президента Тамари Огородової та родин внутрішньо переміщених осіб з Оріхова, Малої Токмачки, Ізюму, Степногірську та інших окупованих міст та сіл. Представники поспілкувалися з ВПО щодо проживання, харчування, потреб дітей шкільного віку. Обговорювали навіть безкоштовний проїзд для ВПО у транспорті та подальшу допомогу від ООН, потреби та переваги. На території громади 648 переселенців, які підтримує громада й продуктами харчування, й засобами гігієни, й з пошуком житла, соціальною та психологічною підтримкою. ООН допомогла ВПО грошовою допомогою, яку вони отримали, приїхавши до нашої громади. Ці кошти родини витратили на іграшки, одяг, солодощі для дітей, щоб вони забули страшні картини війни, щоб їх дитинство проходило в спокої та мирі.

          Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері. Внутрішньо переміщені особи з тимчасово окупованих територій розповіли про свої долі, як пережили втрати у рідних містах, селах, як їх зустріли й допомогли у Вільнянській міській територіальній громаді.

         Тамара Огородова кожній дитині вручила подарунки - одяг з Варшави, а Вільнянська міська рада порадувала дітей солодощами. Вільнянський міський голова Наталя Олександрівна подякувала представникам ООН та особисто Тамарі Огородовій за надану грошову допомогу та подарунки  від громадської організації «Ротарі клуб Запоріжжя» за підтримки Ротарійського Дистрикту Україна 2232. Ротарі в Україні. Завжди раді співпраці та такій допомозі. Кожна дитина має бути здоровою та щасливою, бо діти - це наше майбутнє! Ми завжди переймаємося долею переселенців й намагаємося робити все, щоб вони та їх діти забули ті жахи війни, втрати, які їм довелося зазнати. Життя в нашій громаді для дітей набуло нового сенсу, діти спокійні - батьки щасливі. Все буде Україна, бо наш народ непереможний!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь