A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ НАТАЛІ МУСІЄНКО З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Дата: 17.06.2022 10:51
Кількість переглядів: 521

 

Фото без опису

 

       Шановні медичні працівники, ветерани охорони здоров’я Вільнянської міської територіальної громади! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем медичного працівника. Прийміть щирі вітання та сердечну подяку за Вашу благородну працю, високу професійність, моральність та лікарську честь. Немає професії жертовнішої, ніж професія медика. Ви з нами, коли ми з’являємось на світ, ви з нами у найскладніші та найщасливіші часи нашого життя!

     Щосекунди медики під час війни, ризикуючи власним життям, протистоять невидимій загрозі, аби інші могли жити. І саме Ваша робота має вирішальний вклад для порятунку життя військових та всих людей, які зазнали жахи війни.       

       Дякуємо за самопожертву, безсонні ночі, довгі години чергування та титанічну роботу в цю годину випробувань. Низький уклін Вам за Вашу невтомну працю та щире і відкрите серце, за Вашу самовідданість, за професійність і високу моральність.

        Бажаю вам благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани, достойної оплати за важку, але таку потрібну роботу. Нехай ваша турбота та милосердя, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею.

       Ви запорука нашого здоров’я, низький уклін вам за вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Від усієї душі бажаємо вам здоров’я, щастя та мирного неба.

З професійним святом вас!

 

З глибокою повагою та найкращими побажаннями

Міський голова

Наталя Мусієнко

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь