A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ

Дата: 21.06.2022 16:35
Кількість переглядів: 523

 

 

       У Вільнянській міській територіальній громаді відбулась робоча зустріч заступниці голови Запорізької облдержадміністрації Злати Некрасової, голови Запорізької райдержадміністрації Олега Буряка з міським головою Наталею Мусієнко. Зустріч відбулася у зв’язку з масовими зверненнями до міського голови Наталі Мусієнко мешканців громади щодо подорожчання проїзду у напрямку м.Вільнянськ - м.Запоріжжя. Тому першочергово розглядалося питання зниження проїзду приміського транспорту маршрутного таксі № 7 та № 7Б. З 21 червня проїзд на маршрутному таксі № 7 знижено з 40 грн. на 35 грн., на таксі 7Б з 45 грн. на 40 грн. Щомісяця завдяки зниженню проїзду на 5 грн., мешканці громади, які їздять на работу у Запоріжжя зможуть заощадити 220 гривен, враховуючи проїзд на місто та назад 22 робочі дні. Саме завдяки заступниці голови Запорізької облдержадміністрації Златі Андріївні зниження проїзду на приміському транспорті вирішилося оперативно й на благо жителів громади.

          Обговорювалося й питання щодо відшкодування проїзду автотранспортом окремим пільговим категоріям громадян., гуманітарної допомоги населенню, потреб  внутрішньо переміщених осіб у крупах. Зараз у громаді проживає 684 переселенців, які щодня потребують гуманітарної допомоги. Не менш важливим й було питання руйнування об’єктів інфраструктури, фотофіксації для компенсації при відбудові. Зустріч пройшла у діловому й конструктивному порядку. Міський голова Наталя Олександрівна завжди переймається проблемами громади й робить все можливе задля її розвитку та процвітання.

       “Мі всі повинні об’єднуватися, допомогати для розвитку нашої країни” - зазначила Злата Некрасова у підсумку своєї робочої поїздки до Вільнянської міської територіальної громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь