Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Підтримка громади у нелегкі часи

Дата: 28.06.2022 12:41
Кількість переглядів: 454

Фото без опису

 

      Вільнянська міська територіальна громада продовжує підтримувати мешканців громади пільгових категорій та внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій України.

      27 травня 2022 року біля будинку Вільнянської міської ради, вже вдруге громадська організація “Бєлуга” разом з Вільнянською міською територіальною громадою видали 1500 продуктових наборів для населення громади. Міжнародна гуманітарна допомога “Бєлуга” організувала цю допомогу для таких категорій: внутрішньо переміщені особи (переселенці); інваліди; багатодітні родини. Для отримання продуктової благодійної допомоги потрібно було при собі мати оригінали документів: паспорт громадянина України, довідку внутрішньо переміщеної особи, свідоцтво про інвалідність, посвідчення батьків багатодітної сім’ї (довідка). Один продуктовий набір розраховано на одну родину. Організація роздачі гуманітарної допомоги була на високому рівні - спочатку мешканці громади отримали талон на отримання гуманітарки, а потім продуктовий набір від «Бєлуги». Благодійну допомогу організовано за підтримки підприємців Олександра Бєлуги та Андрія Баєва.        

         Велика подяка організації та її засновникам за підтримку мешканців громади та переселенців, а також територіальній обороні громади за організацію роздачі допомоги та безпеку населення.

         У тяжкі часи для громади ніхто не залишився осторонь, маємо безкоштовний хліб, гуманітарну допомогу від організацій та підприємців, тому тримаймося! ВСЕ БУДЕ, УКРАЇНО! ВСЕ БУДЕ, ГРОМАДО!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь