Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

ВІДЗНАЧЕНО ПРОФЕСІОНАЛІВ СЛІДСТВА

Дата: 01.07.2022 11:44
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

       Щороку 1 липня українські слідчі відзначають своє професійне свято- День слідчого. Щодня ці браві фахівці стикаються з небезпечними злочинами, що вимагають аналітичної роботи для їхнього розслідування. Слідчі беруть на себе величезну відповідальність — вирішувати долі людей та робити внесок у відновлення справедливості, стояти на варті порядку.

     Тому сьогодні з нагоди свята, за вагомий внесок у справу запобіганню злочинності і високий професіоналізм грамотами Вільнянської міської ради були відзначені працівники відділення поліції № 2 Запорізького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області: пані майор поліції Марина Досаєва, пані майор поліції Юлія Сокол, капітан поліції Олександр Кокойло, старша лейтенантка поліції Оксана Стахів, старша лейтенантка Дар’я Костенко,  старша лейтенантка поліції Марина Москаленко, лейтенант поліції Ілля Дундук та лейтенантка поліції Даша Болтнєва.

     Грамоти та подарунки вручив заступник міського голови Дмитро Власенко. Привітав наших слідчих громади, подякував за працю, побажав здоров’я, мирного неба та успіхів у роботі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора