A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Виступ Вільнянського міського голови Наталі Мусієнко з нагоди Дня Української Державності

Дата: 28.07.2022 07:59
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

Сьогодні, 28 липня 2022 року, Україна вперше відзначає День Української Державності.

Для нас це нова дата, нове державне свято. Історичні та геополітичні контексти Дня Української Державності об’єктивно засвідчують незмінне протягом століть гідне місце України на міжнародній арені та аргументовано нівелюють зусилля московських пропагандистів з присвоєння країною-агресором наших надбань і визначних історичних постатей.

Ми були, є і будемо, пропри будь-які намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ.

Без минулого немає майбутнього. Тому кожен з нас, кожен з наших нащадків мають знати та пам’ятати, що Україна, як держава, має зовсім не тридцятирічну історію, а тисячолітній життєпис, який своїм корінням сягає часів правління видатного державотворця - Київського князя Володимира Великого.

Буремний та тернистий шлях має державотворення України, чимало сумних та нелегких сторінок її буття, однак українці – це народ, який зберігає історичне та культурне надбання своїх видатних пращурів.

Україна – це європейська країна, яка вже має тисячолітню історію, яку доповнить ще не одне покоління видатних історичних постатей, напише безліч власних сторінок в своїй історії, примножить не лише історичне, але й культурне надбання.

Єднання українців, згуртованість суспільства, єдина мета та впевненість у перемозі втілиться у подальший успішний розвиток Української держави.

 

З повагою,

Вільнянський міський голова

Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь