A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Зустріч з представниками благодійної організації «Карітас-Маріуполь»

Дата: 01.08.2022 13:24
Кількість переглядів: 329

Фото без опису

 «Карітас – Маріуполь» – неприбуткова благодійна організація, що входить до мережі «Карітас України» та належить до світової спільноти організацій «Caritas Internationalis». Карітас Маріуполь було засновано в серпні 2015 року. Основною метою організації є забезпечення соціальної допомоги та підтримки найбільш соціально незахищеного населення України, незалежно від національної приналежності та віросповідання.

З метою налагодження подальшої співпраці у розвитку міської територіальної громади, підтримки тимчасово переміщених осіб,  вдосконалення інших соціальних та психологічних векторів розвитку, 01 серпня проведено інформаційну зустріч представників благодійного фонду з місцевими активістами та волонтерами, представниками соціальних служб, керівниками закладів освіти та вимушено переміщеними особами.

Присутні розглянули ряд важливих та актуальних питань, зокрема організацію освітнього процесу та роботу закладів позашкільної освіти в умовах воєнного стану; надання юридичних консультацій, проведення тренінгів психологічного відновлення та зустрічей – підтримки для тих, хто цього потребує.

Представники благодійної організації поділились досвідом своєї діяльності, наголосивши, що активний волонтерський рух – запорука потужної нації.

Зустріч пройшла у діловому та конструктивному руслі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь