A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відбулися навчання з питань цивільного захисту

Дата: 02.08.2022 13:15
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

За ініціативи викладачів Запорізького навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Запорізькій області, за участі працівників Вільнянської міської ради, комунальних установ та закладів міської ради, а також фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів з питань цивільного захисту, проведено функціональні навчання.

Присутні поглибили свої знання та вміння  із забезпечення захисту населення від впливів надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру в умовах особливого періоду та воєнного стану.

Під час спілкування фахівці ГУ ДСНС в Запорізькій області наголосили, що у зв’язку з активними бойовими діями в Україні, є висока ймовірність виявлення вибухонебезпечних предметів, нагадали алгоритм дій, яких потрібно дотримуватись у разі виявлення підозрілих предметів. Надали консультації з актуальних питань цивільного захисту. Особливу увагу було зосереджено на небезпеках літнього періоду та на правилах, неухильне виконання яких  може запобігти трагедії.

Після змістовної теоретичної лекції охочі мали змогу ознайомитися з навчальними макетами вибухонебезпечних предметів, вмістом «тривожної» валізи та іншими знаряддями, які допоможуть врятувати життя у разі небезпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь