A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Допомога тимчасово переміщеним особам від благодійної організації «Карітас – Маріуполь» та партнерів з Польщі Foundacija Biedronki

Дата: 03.08.2022 15:12
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

За сприяння благодійної організації  «Карітас – Маріуполь» та партнерів з Польщі Foundacija Biedronki Вільнянська міська територіальна громада отримала гуманітарну допомогу для тимчасово переміщених осіб.

Продуктові набори та засоби гігієни отримають окремі категорії з числа вимушено переміщених осіб, зокрема: люди з інвалідністю, люди похилого віку (65 +),  одинокі матері (батько), багатодітні родини, вагітні та ті, що виховують дітей віком до 2-х років, тяжкохворі.

03 серпня Вільнянська міська рада розпочала видачу гуманітарної допомоги для переміщених осіб, які знайшли прихисток на території Вільнянської міської територіальної громади.

Діалог між Вільнянською міською радою та благодійною організацією «Карітас – Маріуполь» щодо подальшої співпраці в контексті підтримки вимушено переміщених осіб є досить результативним. Вже опрацьовуються питання організації тематичних зустрічей щодо надання юридичних консультацій, проведення тренінгів психологічного відновлення та зустрічей – підтримки для тих, хто цього потребує, тематичних розваг для дітей.

Щира подяка благодійній організації «Карітас – Маріуполь» та партнерам з Польщі Foundacija Biedronki за співпрацю, підтримку та допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь