A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

НА КОМУНАЛЬНІ ЗАКЛАДИ КУЛЬТУРИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ОЧІКУЄ ОПТИМІЗАЦІЯ

Дата: 05.08.2022 15:33
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

Під головуванням очільника ЗОВА Олександра Старуха відбулася нарада з приводу оптимізації обласних комунальних закладів культури. Доповідав з означеного питання  директор Департаменту культури та інформаційної політики ЗОВА Владислав Мороко. 

У сучасних реаліях комунальні заклади культури частково продовжують виконувати свої функції та приносити користь державі. Наприклад, працівники музеїв залучені зараз до збереження музейних фондів, які було вчасно евакуйовано з тимчасово окупованих територій. Велика кількість працівників культурних закладів Запоріжжя беруть участь у суспільно-корисній діяльності та постійно допомагають військовим та внутрішньо переміщеним особам.

Як зазначив Владислав Мороко, наразі на тимчасово окупованій території перебувають два підпорядкованих Департаменту комунальні заклади – КЗ “Василівський історико-архітектурний музей-заповідник «Садиба Попова» ЗОР та КЗ “Мелітопольський фаховий коледж культури і мистецтв” ЗОР.

Найближчим часом буде продовжено оптимізацію закладів культури з метою забезпечення їх оптимального функціонування та впорядкування деяких категорій бюджетних витрат на їх утримання.

 

Департамент культури та інформаційної політики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь