A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Навчання у сфері цивільного захисту

Дата: 05.08.2022 15:44
Кількість переглядів: 314

 

      5 серпня за ініціативи викладачів Запорізького навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Запорізькій області, за участі працівників Вільнянської міської ради, комунальних установ та закладів міської ради, а також фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів з питань цивільного захисту, проведено функціональні навчання.

      Присутні поглибили свої знання та вміння  із забезпечення захисту населення від впливів надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру в умовах воєнного стану. Учасники навчань отримали методичну літературу для закріплення  вмінь та навиків з цивільного захисту.

    Під час спілкування фахівець ГУ ДСНС в Запорізькій області наголосив, що у зв’язку з активними бойовими діями в Україні, таке навчання та знання є необхідним для установ. Особливу увагу було зосереджено на видах укриттів, дій під час обстрілу та функціональних обов’язках керівників установ.

       Після змістовної теоретичної лекції учасники пройшли тестування та отримали посвідчення про функціональне навчання у сфері цивільного захисту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь