Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

 Карітас на служінні людям в часи війни

Дата: 08.08.2022 16:49
Кількість переглядів: 345

 

Фото без опису

        Міжнародний благодійний фонд “Карітас України” 8 серпня провів низку семінарів - навчання для представників органів місцевого самоврядування, комунальних установ та інших закладів з написання проєктів від етапів створення й до кінця з чітко визначеним бюджетом.  Учасники семінару обговорили й дізналися, що входить до написання проєкту: мета, завдання, основна проблема, бенефіціар, грантонадавачі (донори), складові частини проєктної пропозиції.

    Наступним навчанням був тренінг з психосоціального супроводу в надзвичайних ситуаціях, як прийняти себе та змогти заспокоїти себе та своїх близьких в умовах стресу під час війни та кризових ситуацій. Комунікаційні пастки на основі практики в надзвичайних психосоціальних ситуаціях, як впоратися з горем у кризових та надзвичайних ситуаціях, як допомогти помічникам, самодопомога.

     Основна увага в тренінгу була зосереджена не на теорії, а на питаннях, заснованих на доказах, включаючи аналіз випадків, симуляційні вправи, практики та практичні заходи. Основа - дихальні вправи для заспокоєння.

     У заході взяли участь психологи та координатори з волонтерства мережі Карітасу України. Працівники Карітасу дають надію на краще майбутнє, відчуття приналежності до соціуму і вдячності. Понад 1 000 співробітників та волонтерів.  Сотні тисяч осіб, які щодня отримують матеріальну, соціальну, психологічну, юридичну допомогу заради покращення життя від представників Фонду.

        Велика подяка Фонду за навчання та корисні поради у воєнний час!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь