Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Нарада з фермерами

Дата: 09.08.2022 16:53
Кількість переглядів: 250

 

Фото без опису

       Сьогодні відбулась нарада, організована головою Запорізької районної військової адміністрації Олегом Буряком, з фермерами Вільнянської міської територіальної громади з питань реалізації сільськогосподарської продукції на ринок. На даний момент це питання гостро стоїть, так як цінова політика на продукцію у зв’язку з війною низька. Наша громада завдяки фермерським господарствам має добрий врожай пшениці, ячменю, рапсу, соняшника. На прийом прийшли Фермерське господарство “Кіхтенко В.О.”, ПП “Родіна”, Фермерське господарство “Чернов С.П.”.  

      Обговорили проблемні питання щодо  реалізації сільськогосподарської продукції. Досягнено домовленості щодо підготовки до реалізації та умов співпраці з товаровиробниками. Олег Миколайович пообіцяв допомогти в реалізації та направленні споживачів до фермерських господарств та посприяти у безготівкому перерахунку коштів при купівлі продукції.

           Під час прийому були висвітлені питання цінової політики на продукцію на ринку збуту, об’єми збору, безпечні склади для зберігання та шляхи реалізації сортової політики.

      Ринок сільськогосподарської продукції займає важливе місце в структурі економіки громади, є одним із показників ефективності функціонування аграрного сектора в цілому. Тож все буде Україна! Все буде аграрії!

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора