Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради

Дата: 12.08.2022 14:09
Кількість переглядів: 270

 

Фото без опису

      11 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, на порядок денний якого було винесено 15 питань, зокрема: звіт про виконання фінансового плану КНП "Вільнянський центр первинної медико-санітарної допомоги" BMP за 2021 рік ; звіт про виконання фінансового плану КНП "Вільнянська багатопрофільна лікарня" ВМР за 2021 рік; інформація про платні медичні послуги КНП "Вільнянська багатопрофільна лікарня" ВМР за 2021 рік ; про внесення змін до рішення "Про затвердження Положення про платні медичні послуги та Переліку тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством "Вільнянська багатопрофільна лікарня" Вільнянської міської ради; про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 № 5 "Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік" (зі змінами та доповненнями).

        Членами виконавчого комітету  розглянуто "Про затвердження Положення про платні медичні послуги та Переліку тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством "Вільнянська багатопрофільна лікарня" Вільнянської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 08.12.2021 № 33.  В зв'язку з необхідністю впровадження платної медичної послуги на проведення гістероскопії, вносяться зміни до Переліку тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством "Вільнянська багатопрофільна лікарня" Вільнянської міської ради, а саме: п.4 "Діагностичні послуги за зверненням громадян, що надаються без направлення лікаря. Функціональні дослідження" доповнити п.п. 4.10 "Гістероскопія" у сумі 2585,50 грн.

               Внесення змін до Переліку тарифів на платні медичні послуги не створить додаткових витрат для мешканців громади, які уклали угоду з лікарями КНП, медична допомога відповідно до програми державних медичних гарантій надається безоплатно, за винятком медичних послуг, які не передбачені в гарантованому пакеті медичних послуг та не оплачуються Національною службою здоров’я України.  

               Не залишились поза увагою й актуальні питання щодо майна дітей, які були розглянуті на засіданні. Засідання пройшло у діловому та конструктивному руслі.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь