A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Олександр Старух: «Підтримка стабільної комунікації береже життя і здоров'я наших людей»

Дата: 19.08.2022 15:44
Кількість переглядів: 236

 

Фото без опису

 

Під головуванням очільника Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старуха та за участі керівника Бердянської РВА Олексія Бакая відбулась нарада з очільниками громад району. Обговорено ряд нагальних питань територій, серед яких підготовка до навчального року та опалювального сезону.

Обласна влада продовжує працювати над забезпеченням необхідним обладнанням для роботи педагогів, які готові працювати дистанційно в обласному центрі. Для цього на базі одного з навчальних закладів створюється освітній хаб. Навчальний рік для бердянських школярів планово розпочнеться у дистанційному форматі.

Місцева влада району вже проаналізували інформацію щодо потреб для старту нового опалювального сезону. Без газопостачання, яке зруйноване ворожими обстрілами, більшість котелень району не можуть забезпечити постачання тепла в оселі жителів громад. Влада розуміє, що наразі складено лише орієнтовний перелік необхідного, який доведеться поповнювати у разі зміни ситуації. Окрім паливних матеріалів також опрацьовано закупівлю печей-“буржуйок”, за допомогою яких можливо буде опалювати приміщення.

Продовжується робота з відпрацювання оновлених планів евакуації. Громади у свою чергу мають забезпечити своєчасне сповіщення жителів. Триває роз’яснювальна робота для населення щодо реагування на можливі загрози.

На територіях мають справно працювати системи сповіщення. Комунікація з жителями району має бути постійна і стабільна. Ми продовжуємо берегти життя і здоров'я населення у воєнний час. Кожному громадянину необхідно роз'яснити порядок дій у випадку конкретних загроз, - наголосив Олександр Старух.

Департамент культури та інформаційної політики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь