Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

День Державного Прапора України!

Дата: 23.08.2022 11:22
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

 

       Попри повномасштабну війну, без урочистих святкувань, Вільнянська міська територіальна громада відзначила День Державного Прапора України. Цьогоріч це національне свято  має для всіх українців особливе значення – триває війна і український народ самовіддано протистоїть загарбникам, вражає світ своєю незламністю та силою. 23 серпня відбулась  церемонія підняття Державного Прапора України. Також синхронно підняли  національний стяг в Новогупалівському та Любимівському старостинських округах Вільнянської громади. 

          Міський голова Наталя Мусієнко привітала колектив, мешканців громади та гостей через соціальні мережі з Днем Державного Прапора України, побажала всім нам миру, скорішої Перемоги та щастя у рідному нашому домі, який зветься -Україна. “Це свято єднання людей в ім’я Перемоги та процвітання рідної країни. Слава Україні! Її Героям слава! Разом до Перемоги!” -  наголосила Наталя Олександрівна.

        Після церемонії недержавною нагородою - медаллю «За оборону рідної Держави» було відзначено  кращих військовослужбовців - захисників нашої країни. За проявлення особистої мужності і самовідданості у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку під час безпосередньої участі у забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, стримування та відсічі збройної агресії російської федерації 6 захисників отримали медалі «За оборону рідної Держави», а 18 - медаль “Захиснику України”. Саме вони сьогодні найбільше докладають зусиль для того, щоб наблизити нашу Перемогу.     

       Військовослужбовці в свою чергу привітали міського голову з важливим державним святом та вручили пам’ятний нагрудний знак за постійну підтримку та допомогу у воєнний час!

          Впродовж історичних звершень Прапор ставав символом боротьби за національні й соціальні права українського народу. Серце кожного українця завмирає при підйомі національного прапору. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праці, краси та багатства рідної землі. Все буде, Україно! Віримо в Перемогу!

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь