Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Кращих з кращих відзначено нагородами!

Дата: 23.08.2022 15:29
Кількість переглядів: 271

 

Фото без опису

   З нагоди державних свят Дня Державного Прапора та  Дня Незалежності України  міський голова Наталя Мусієнко привітала та нагородила кращих військових та волонтерів недержавними нагородами-медалями за категоріями: “Відвага та Честь”, “В єдності сила Держави”, “За оборону рідної Держави”, “За плідну співпрацю” та подяками. Всі вони сьогодні докладають зусиль для того, щоб наблизити нашу Перемогу. 

      Всі військовослужбовці та волонтери нагороджені за проявлення особистої мужності і самовідданості у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку під час безпосередньої участі у забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, стримування та відсічі збройної агресії російської федерації, за підтримку у часи війни. 12 кращих з кращих нашої громади були відзначені та отримали заслужені нагороди.

       Вільнянська громада висловлює подяку за постійну благодійну допомогу наших волонтерів та підримку внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок військових дій, вразливим категоріям населення, мешканцям громади, багатодітним родинам, сім’ям військових, сім’ям з інвалідністю та іншим категоріям населення. За активну громадянську позицію, значний особистий внесок для забезпечення Збройних Сил України необхідними речами та фінансової підтримки внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій України, за реалізацію важливих соціальних проєктів на благо розвитку громади. За порядок та охорону нашої громади!  

           Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Тільки разом з такими мешканцями громади ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави!  Слава Україні! Разом до Перемоги!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь