Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Корекційно профілактичне заняття “Дорога додому”

Дата: 25.08.2022 14:06
Кількість переглядів: 294

 

Фото без опису

       Представники благодійного фонду “Єдність за майбутнє”, керівник якого Тамара Огородова, у приміщенні Вільнянської централізованої бібліотечної системи провели корекційно профілактичне заняття “Дорога додому” для внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій (ВПО) та вразливих категорій населення. Мотиваційною метою заняття було допомогти повернутися до зони комфорту.

       “Будуємо свій дім там, де ми є, бо дім у душі”, - зазначила пані Вікторія, психологиня фонду. Головне - не замикатися в собі, а комунікувати з людьми.

     Психологинею фонду були надані поради, щоб заспокоїти себе та оточуючих поряд під час тривоги. Були проведені тренінгові вправи : “Щоб виросли крила”, “Мої ресурси”, “Кризові ситуації під час війни” та надані рекомендації щодо відновлення емоційного балансу, підняття впевненності, постановки цілей та пошуку ресурсів для відновлення себе, роботи та повноцінного життя.

      Тренінгові заняття проводилися з батьками, а діти в цей час робили поробки, спілкувалися, гралися та відволікалися від тривог разом з соціальним працівником благодійного фонду пані Катериною.

        Благодійний фонд “Єдність за майбутнє” зі своєю командою психолога, соціолога, соціального працівника допомагає ВПО та вразливим категоріям населення повернутися до реалій життя та пережити труднощі війни.

Возможно, это изображение 7 человек, ребенок, люди сидят, люди стоят, в помещении и текст «омучки»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь