Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ВІД WFP/ADRA ТА НОРВЕЖЦІВ

Дата: 25.08.2022 17:04
Кількість переглядів: 765

Фото без опису

 

    Продовжуємо працювати в гуманітарному напрямку. Завдяки партнерству Вільнянської міської територіальної громади з БО "ADRA Ukraine", яка працює за підтримки Всесвітньої продовольчої програми ООН (WFP), в черговий раз отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування (макаронні вироби, олія та рис) - 1200 наборів для внутрішньо переміщених осіб (яких у нашій громаді 940 чоловік), інвалідів 1,2 та 3 груп.

     Допомогу можна отримати за адресою: Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), місто Вільнянськ, вулиця Перемоги, будинок 39. Допомогу можна отримати в робочі дні з 9.00 до 16.00.

     Норвегія надала гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб у вигляді 20 харчових наборів, та 22 гігієнічних наборів (12 штук - гігієнічні набори для дітей та 10 - гігієнічні набори для дорослих). Дорослі гігієнічні набори призначені для ВПО, які самостійно не здатні пересуватися.

   Від імені мешканців Вільнянської міської територіальної громади висловлюємо вдячність благодійним організаціям за підтримку та опіку наших громадян та внутрішньо переміщених осіб. Сподіваємось на подальшу співпрацю. Разом до Перемоги! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь