Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Колосальна допомога з перших днів війни від @wckitchen в Україні та Олександра Бєлуги!

Дата: 30.08.2022 14:47
Кількість переглядів: 271

 

Фото без опису

        Вільнянська міська територіальна громада завдяки важливій місії @wckitchen в Україні та Олександра Бєлуги знову мала змогу підтримати мешканців громади пільгових категорій, внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій України, сім’ї військовослужбовців, людей з інвалідністю.

      29 серпня 2022 року біля будинку Вільнянської міської ради, вже вкотре @wckitchen в Україні та громадська організація “Бєлуга” разом з Вільнянською міською територіальною громадою видали 1100 продуктових наборів для населення громади.       Для отримання продуктової благодійної допомоги потрібно було при собі мати оригінали документів: паспорт громадянина України, довідку внутрішньо переміщеної особи, свідоцтво про інвалідність, посвідчення батьків багатодітної сім’ї (довідка), довідка про військову службу. Один продуктовий набір був розрахований на одну родину. Діти отримали від благодійної організації фруктові набори (яблука, апельсин та лимон).

        Черговий захід щодо забезпечення продуктовими наборами вразливих категорій населення Вільнянської міської територіальної громади було організовано та проведено за сприяння @wckitchen в Україні, громадської організації «BELUGA UA» та партнерів @natemook, @chefjoseandres, @anton.sadykov, @povodenko_rita, @kate.serdiuk, @julstefanyuk, @art_shyshkin, @ café_beluga_zp, @uabeluga, @beluga_aleksander. 

         Обсяги допомоги надані за ці дні війни були просто неймовірними! Тому велика подяка організаціям та її засновникам за підтримку мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають на нашій території (їх у нашій громаді 960 чоловік), а також територіальній обороні громади за  безпеку населення.

        ВСЕ БУДЕ, УКРАЇНО! ВСЕ БУДЕ, ГРОМАДО!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь