Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання міського голови Наталі Мусієнко з Днем знань!

Дата: 01.09.2022 08:56
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

 

                           Дорогі школярі, шановні вчителі та батьки!

       Вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом - Днем знань! У цьому році це свято без урочистостей, але ми вступаємо в новий навчальний рік з вірою, надією та мріями про краще майбутнє нашої країни, про мирне небо над нашою головою, про спокійні ночі та щасливе безхмарне дитинство наших з вами дітей.

        Через повномасштабне вторгнення росії в Україну цьогоріч не всі зможуть піти на навчання та сісти за парти 1 вересня. Проте, не зважаючи на формат навчання та обставини, у яких будуть навчатися діти, сьогодні важливий день для кожного з нас. Знання - це наша міцність, знання - це наша зброя! Сьогодні діти повертаються до навчання, продовжують здобувати освіту. Сьогодні вони продовжують пізнавати та вивчати Україну - найкращу країну в світі. Війна ніколи не вкраде у дітей свято!

         В цей перший день осені, який починає новий навчальний рік, хочеться побажати педагогам і батькам професійних успіхів, мудрості і терпіння. Нехай знання та навички, отримані в новому навчальному році вашими вихованцями, стануть стартовою основою для нового покоління українців!

      А всім школярам - наполегливості, відмінних оцінок, творчості та мирного неба над головою в наступаючому навчальному році! Упевнена, що вам під силу подолати всі труднощі, стати по-справжньому освіченими людьми і внести свій вклад у розвиток нашої громади!

     Нехай новий навчальний рік буде вдалим. Будьте щирими та підтримуйте одне одного. Учіться заради себе та майбутнього нашого міста і всієї країни. З Днем знань, майбутнє нашої країни! Тримаймо стрій, все буде Україна!

З повагою міський голова Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь