Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Оформлення фінансової допомоги від агентства ООН у справах біженців

Дата: 07.09.2022 14:47
Кількість переглядів: 334

 

Фото без опису

       Агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН) вже неодноразово у Вільнянській міській раді розпочали збір даних для надання грошової допомоги людям, які були змушені покинути свої домівки внаслідок воєнних дій, з метою допомогти їм задовольнити свої нагальні потреби, зокрема, в тимчасовому житлі, їжі та предметах особистої гігієни, аби вони могли оселитися та відновити життя на новому місці.
      Цільова аудиторія: внутрішньо переміщені особи (ВПО), які були вимушені покинути місце постійного проживання у зв'язку з активними бойовими діями в їхньому регіоні після 24.02.2022. 
      Сума допомоги базується на розмірі прожиткового мінімуму, прогнозованому на квітень 2022 p., та становить 2220 UAH на одну людину в місяць і буде виплачуватися протягом 3-х місяців із розрахунку на кількість людей у родині.
Благодійний фонд «Право на захист» є одним із лідерів правозахисного руху в Україні, має потужні позиції у сфері: захисту прав ВПО, біженців та осіб без громадянства. Організації-партнери, донорські організації, медіа та бенефіціари визнають Фонд провідною організацією у своїй сфері. Фонд усвідомлює свою роль у секторі, тож готовий докладати додаткових зусиль для об'єднання можливостей усіх гравців, а також посилення спроможності всього сектору для досягнення спільної мети — безпечного та гідного життя в Україні.
        Наразі у Вільнянській міській територіальній громаді проживають 981 ВПО, які активно звертаються до Фонду й отримують допомогу.
      Представники фонду 15-16 вересня з 10.00 будуть приймати у приміщенні Вільнянської міської ради з фінансового питання - отримання допомоги внутрішньо переміщених осіб усіх категорій для тих, хто ще її не встиг оформити.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь