Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Підготовка житлово-комунального господарства Вільнянської міської територіальної громади  до роботи в осінньо-зимовий період 2022–2023 років

Дата: 08.09.2022 16:30
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

 

        Станом  на  05.09.2022р.   роботи з підготовки теплового господарства ОВУЖКГ виконані на 98%.

ОВУЖКГ  підготовлено  3 котельні

     Заплановані заходи виконані, окрім виконання робіт з теплоізоляції трубопроводів опалення та отримання акту готовності теплового господарства підприємства до опалювального періоду в Держенергонагляді.            КП "Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області" на сьогодні підготовка житлового фонду виконано на 80%.

        Виконано роботи, передбачені заходами  по підготовці житлового фонду до опалювального періоду 2022-2023 р., з ремонту дахів у 22 будинках, ремонту та профілактичні роботи вводно-розподільчих пристроїв внутрішньо будинкових електромереж у 27 будинках, ремонту вентиляційних оголовків на покрівлях  4 будинків, утеплення трубопроводів теплопостачання та водопостачання у 7 будинках; ремонту дверей в під’їзди, підвали та теплові вузли, підвали, горища у 9 будинках, промивка та прочистка зовнішніх вводів каналізаційних мереж  у 15 будинках, ремонту водопровідних та каналізаційних мереж у 9 будинках, встановлено скло у вікнах під’їздів  2 будинків, ремонт козирків (тамбурів) входів у під'їзд у 2 будинках; роботи по перевірці ефективності роботи вентиляційних каналів у 29 будинках, виконано роботи по дератизації у 63 житлових будинках та роботи  по  дезінсекції   підвальних  приміщень  будинків  у  13 будинках, розчищення покрівель тамбурів та водовідливів у житлових будинків у 15 будинках, заготовлено посипний матеріал (відсів) на всі будинки.

        В заклади освіти, які опалюються вугіллям, придбано палива: Вільнянська загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів  №1 Вільнянської міської ради - 23т (51%), Центр дитячо - юнацького розвитку та дозвілля імені В. Гнаровської Вільнянської міської ради - 41т (75%),  Любимивським навчально виховним комплексом Вільнянської міської ради укладено прямий договір на закупівлю вугілля 28т на суму 273 тис. грн.

        На сьогодні проведено поточний ремонт котелень, які опалюються вугіллям, Вільнянської загальноосвітньої школи №1 та Центру дитячо-юнацького розвитку та дозвілля імені В. Гнаровської Вільнянської міської ради.

Виділено кошти у сумі 75 000,0 грн. для оплати проєктно-кошторисної документації по об'єкту: "Капітальний ремонт будівлі котельні Любимівського навчально-виховного комплексу  Вільнянської міської ради  за адресою: 70033 Запорізька область, Вільнянський район, с. Любимівка,  Закладом укладено договір на виготовлення проєктної документації та зареєстровано для оплати у Головному управлінні Державної казначейської служби України у Запорізькій області.

Трьома закладами (КДНЗ №5 "Казочка", КДНЗ №3 "Сонечко", Вільнянська гімназія «Світоч») отримано акти готовності до роботи в осінньо- зимовий період 2022-2023 року в Держенергонагляді Запорізької області, іншими ведуться підготовчі роботи.

       Теплове господарство КНП "Вільнянська багатопрофільна лікарня" Вільнянської міської ради до роботи в опалювальний період 2022-2023 року підготовлено в повному обсязі та отримано акти готовності в Держенергонагляді.  

        КНП "Вільнянський ЦПМСД" підготовлено до опалювального сезону на 100% та отримано акти готовності.

         По Новогупалівському старостинському окрузі вжиті завершені заходи з підготовки котельні та вугільного складу  адміністративної будівлі. Проведена профілактична робота та частковий ремонт опалення адмінбудівлі, а саме промивка системи  та зварювальні роботи по ремонту системи. Забезпечена належна експлуатація та утримання об'єктів благоустрою.

        По Любимівському старостинському окрузі проведені роботи з підготовки роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років, а саме:

- укладено договір на виконання робіт та послуг по поточному ремонту та сервісному обслуговуванню ВОГ (вузла обліку газу) та приладів безпеки системи газопостачання опалювальної адміністративної будівлі розташованої за адресою с.Любимівка,  Запорізького  району  Запорізької області з ФОП Шемберко В.В.;

- укладено договір з АТ «Запоріжгаз» на опломбування вхідної засувки та зняття лічильнику газу для проходження державної повірки;

- направлено лист до Вільнянського РЕМ з проханням провести поточні ремонти ліній електропередач на найбільш проблемних ділянках по населеним пунктам старостинського округу.

      Вільнянський експлуатаційний цех з водопостачання та водовідведення  КП «Облводоканал» ЗОР,  КП  «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області»,  Запорізьке   відділення    АТ «Запоріжгаз»,     Вільнянський     МРРЕМ   ПАТ «Запоріжжяобленерго», ОВУЖКГ, комунальні  установи, некомерційні  підприємства, навчально-виховні заклади виконують роботи по підготовці до осінньо-зимового сезону 2022-2023 років згідно затверджених заходів та у відповідності із контрольними термінами.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь