Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 08.09.2022 17:01
Кількість переглядів: 376

 

Фото без опису

    8 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, на порядок денний якого було винесено 17 питань, зокрема: Про внесення змін до «Програми територіальної оборони Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік»; «Про підготовку житлово-комунального господарства Вільнянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022- 2023 років»; Про відключення від мереж централізованого опалення багатоквартирного житлового будинку №2 по вул. Софіївська у м.Вільнянську Запорізького району Запорізької області; Про внесення змін до Програми «Питна вода Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік»; Про стан надходження орендної плати та виконання умов договорів оренди землі та інші.

    Членами виконавчого комітету розглянуто питання про відключення від мереж централізованого опалення багатоквартирного житлового будинку № 2 по вул. Софіївська у м. Вільнянську Запорізького району Запорізької області з метою реалізації права громадян вибору послуг по альтернативному виду теплозабезпечення житлових приміщень. Було вирішено відключити вищезазначений будинок та рекомендувати співвласникам багатоквартирного житлового будинку № 2 по вул. Софіївська у м. Вільнянську здійснювати встановлення індивідуального теплопостачання з використанням можливих джерел теплової енергії.

      Не залишились поза увагою й актуальні питання щодо майна дітей, надання статусу, влаштування дітей в сім’ю, земельні питання, а також щодо висунення кандидатури на присвоєння почесного звання України “Мати-героїня” які були розглянуті на засіданні. Засідання пройшло у діловому та конструктивному руслі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь