A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Допомога тим, хто постраждав від активних бойових дій

Дата: 23.09.2022 13:30
Кількість переглядів: 428

Фото без опису

На базі Вільнянської міської ради, за сприяння благодійного фонду «Право на захист», продовжує працювати пункт реєстрації вимушених переселенців для надання грошової допомоги тим, хто був змушений покинути свої домівки внаслідок воєнних дій.

Благодійний фонд «Право на захист» є одним із лідерів правозахисного руху в Україні, має потужні позиції у сфері захисту прав ВПО, біженців та осіб без громадянства. Організації – партнери, донорські організації, медіа та бенефіціари визнають Фонд провідною організацією у своїй сфері.

Фонд усвідомлює свою роль у секторі, тож готовий докладати зусиль для об’єднання можливостей усіх гравців, а також посилення спроможного сектору для досягнення спільної мети – безпечного та гідного життя в Україні.

Агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН) проводить збір даних для надання грошової допомоги людям, які були змушені покинути свої домівки внаслідок воєнних дій, з метою допомогти їм задовольнити свої нагальні потреби, зокрема, в тимчасовому житлі, їжі та предметах особистої гігієни, аби вони могли оселитися та відновити життя на новому місці.

Цільова аудиторія: внутрішньо переміщені особи (ВПО), які були вимушені покинути місце постійного проживання у зв’язку з активними бойовими діями в їхньому регіоні після 25.02.2022, а також ті, хто постраждав внаслідок активних бойових дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь