Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання Вільнянського міського голови Наталі Мусієнко з Днем вчителя 

Дата: 30.09.2022 08:46
Кількість переглядів: 378

 

Фото без опису

 

 

Учителем не кожен може бути,

Не кожне серце вміє говорить…

Учитель лише той, хто вміє чути,

Окрилити, навчити і любить.

 

      Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівника освіти. Це не просто професійне свято вчителів, це свято вихователя, наставника підростаючого покоління.

   Вчитель у всі часи був зразком для наслідування, взірцем інтелігентності, високих моральних якостей.

       Хороший педагог не тільки дає дітям знання, а й вчить застосовувати їх у повсякденному житті, не тільки допомагає учням освоїти шкільну програму, але розширює їх кругозір, вчить ставити питання і знаходити на них відповіді.

      Професія вчителя дивно поєднує в собі молодість душі і мудрість слова, щоденну нелегку працю і щоденне свято перемоги знань. Нема для вчителя більшого щастя, ніж успіхи його учнів.

       Шановні вчителі, працівники освітянської ниви, у цей непростий для усіх нас час, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня Вчителя.

     У цей день хочеться подякувати за високий професіоналізм, а також нескінченне терпіння в досягненні мети – виховання гідного, прогресивного покоління.

      Щодня ви вкладаєте свої знання і життєвий досвід в уми і душі нового покоління, прищеплюєте кращі якості людини, розвиваючи здатність творчо мислити, приймати рішення, відповідати реаліям світу, який стрімко розвивається. Нехай обраний вами професійний шлях приносить радість, успіхи, а кожен день наближає до нових горизонтів у професії.

     Бажаю мудрості, кмітливості, сил, здоров’я і впевненості, а також внутрішньої гармонії, спокою, творчої наснаги та оптимізму. Нехай нелегке, але благородне учительське ремесло приносить вам справжнє задоволення!

    У той час, коли на території України точаться бойові дії, на вас покладена відповідальна місія – не зупиняти освітнього процесу, а залучати до навчання підростаюче покоління. Життя не стоїть на місці, а наші діти потребують надання якісних освітніх послуг.

      Вдячна кожному з вас, хто докладає максим зусиль та вживає вичерпних заходів для здобуття освіти не лише юних вільнянців, але й тих, чиї родини знайшли прихисток на території нашої громади.

        Нехай учні радують вас своїми успіхами, а енергія, терпіння, постійне творче горіння будуть вашими постійними супутниками!

Даруйте дітям знання і віру в мрії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь