Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 30.09.2022 11:28
Кількість переглядів: 362

Фото без опису

    30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.

    З давніх часів бібліотеки були храмами книги, збирачами історичної і культурної спадщини, а їх працівники — лікарями людських душ. З книгою пов’язане все наше життя. З книгою ми вчимося, працюємо, відпочиваємо. В наших бібліотеках громади працюють наполегливі, відповідальні, освічені, самовіддані, уважні, чуйні та доброзичливі люди, справжні спеціалісти у сфері культури.

    Цьогоріч День бібліотек ми відзначаємо в умовах воєнного стану. Уся країна об’єдналася для боротьби з російським агресором, а бібліотеки для своїх спільнот, громад та внутрішньо переміщених осіб стали і точкою опори, і місцем сили, і простором для спільної дії.

    Шановні бібліотекарі, прийміть щирі вітання та слова вдячності за вашу благородну місію, за внесок у розвиток інтелектуального потенціалу молоді. Від усієї душі бажаю Вам, в першу чергу - миру та здоров’я, творчості і натхнення, плідних звершень, достатку, щастя, добробуту. Нехай Ваша відповідальна справа відкриває шлях до книги – джерела споконвічної мудрості та знань! Нехай зростають книжкові фонди та збільшується кількість читачів! Все буде Україна! Все буде громада! Зі святом - Всеукраїнським днем бібліотек!

 

З повагою, міський голова

Наталя Мусієнко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора