Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

УВАГА! ЗБИРАТИ ГРИБИ ЗАБОРОНЕНО!

Дата: 05.10.2022 11:15
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

 

   Вересень-жовтень як правило – час збирання грибів. Але війна в Україні внесла серйозні корективи в наше життя, тому вирушати в парк, лісосмуги категорично ЗАБОРОНЕНО!

   Шановні мешканці громади, під час війни, відвідування парків, лісосмуг є дуже небезпечним через велику кількість мін та нерозірваних боєприпасів.

   Головне управління ДСНС України у Запорізькій області, міський голова Вільнянської територіальної громади закликають людей не ходити до парку, лісосмугових зон, бо це може коштувати життя або здоров'я. Нещодавно поблизу села Михайло-Лукашеве грибники підірвалися на міні та перебувають у лікарні.

   Дотримуйтесь правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечної знахідки. Не наражайте себе на небезпеку: ні в якому разі не торкайтесь небезпечного предмету, не переносьте та не розбирайте його, не кидайте у багаття – це дуже небезпечно! Негайно повідомте про небезпечну знахідку за номером «101» або «102»!

   Ще раз наголошуємо, відвідування парків, лісосмуг під час дії воєнного стану – категорично заборонено! Пам’ятку про збір грибів залишаємо на майбутнє, але в цьому році збирати гриби НЕ МОЖНА!

     Бережіть себе та не наражайте зайвий раз на небезпеку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь