Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Заслужені нагороди!

Дата: 17.10.2022 16:33
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

 

З нагоди дня захисника та захисниць України найкращих поліцейських та пожежників було відзначено грамотами та подяками Вільнянської міської ради.

Міський голова Наталя Мусієнко привітала усих присутніх зі святом Дня захисника та захисниць, побажала, щоб Пресвята Богородиця взяла під свою Покрову усіх захисників України, подарувала їм гарну долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні. За плідну співпрацю, вагомий внесок у справу запобіганню злочинності і високий професіоналізм, забезпечення охорони прав і свобод людини подяку Вільнянської міської ради було вручено відділенню поліції № 2 Запорізького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

За плідну співпрацю, оперативну ліквідацію надзвичайних ситуацій, високий професіоналізм, мужність та відвагу особового складу та з нагоди дня захисника та захисниць України подяку Вільнянської міської ради було вручено 18-ій Державній пожежно-рятувальній частині 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Запорізькій області.

За активну громадянську та військово-патріотичну позицію, відданість справі,високий професіоналізм, проявлену мужність і відвагу було нагороджено грамотами Вільнянської міської ради найкращих поліцейських громади: Миколу Панасенка, Миколу Журибіду, Валерія Карпова, Руслана Оверченко, Ростислава Бадло.

За сумлінні та рішучі дії під час ліквідації надзвичайних ситуацій, зразкове виконання службових обов’язків, відданість справі, проявлену мужність і відвагу, високий професіоналізм грамотами Вільнянської міської ради були нагороджені найкращі пожежники громади: Віталій Беспалько, Олексій Чудновець, Сергій Попов, Олександр Рєзнік.

З такими чудовими захисниками все буде, громада! Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь