Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

КНИГИ - ТЕЖ УКРИТТЯ

Дата: 18.10.2022 09:57
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

 

КНИГИ - ТЕЖ УКРИТТЯ. Сховище від зайвих емоцій. Особливо для дітей. У цей торивожний час збережіть собі добірку найдобріших книг, які нагадають малечі: все буде добре - від проєкту "Читай українською"

? «Марго та єдиноріг, що жив у буфеті»

Різдвяні канікули у селі для Маргарити та її братика — по-справжньому чарівний час. Тут і ялинка, і смаколики. А які дивовижні казки розповідає бабуся!

Тим паче, є підозра, що не всі її історії вигадані. Як от оповідка про єдинорога ? — його Марго навіть намагалася упіймати. Щоправда, поки безрезультатно. Але різдвяний час сповнений див, тож, хто знає — можливо, одне з них вистрибне просто із кухонної шафи?..

https://cutt.ly/gBkBqZH

? «Факти і перекази про драконів»

Це жартівливо-правдивий конспект про казкових зміїв ?: дрібних чи великих, пустельних чи… космічних.

Книжка містить багато фактів і ще більше переказів про драконів, їхні звички та життя. Читач довідається, для чого драконам два серця, які відносини у них із котами та чого навчають у драконячих школах.

https://cutt.ly/XBkV7YM

? «Щоденник жовтого пса»

Його звати Жовток, і він – наймиліший у світі пес ?. Пухнастий, м’якенький, кумедний і жовтий, немов сонечко. Він стане вірним другом для вашої дитини!

Разом вони будуть сміятися і бешкетувати, наздоганяти котів і вивчати зоряне небо, купатися у ванні та вести розслідування зниклих речей. І, звісно, полювати на смаколики.

https://cutt.ly/cBkV3UJ

? «Різдвяник і таємниця чарівної долини»

Казкова історія з українським колоритом та святковим настроєм, що доводить: навіть у сучасному світі є місце справжньому диву!

Цього дідо знають під різними іменами – Святий Миколай, Санта, Йоулупуккі… Але поки його розшукують у вічних снігах на Північному полюсі, він разом із помічниками готує подарунки десь посеред українських Карпат ?.

Так би тривало ще багато-багато років, але двійко жвавих діток волею випадку потрапили до долини… і вирішили змінити все!..

https://cutt.ly/GBkV0Hq

? ТАЄМНЕ ЖИТТЯ ДІВЧАТ: виклик креативності

Видання містить психологічні практики, що допоможуть дізнатися про себе більше, розвинути креативність, письменницькі та навіть підприємницькі навички, повірити в себе. https://bit.ly/2PBDMIt

Щоденні тривоги та виклики нової реальності тиснуть на нашу психіку. Втім ми, дорослі, можемо допомогти дітям відволіктися, занурившись у читання... Візьміть книжечку із собою в укриття.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь