Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

День жалоби у Вільнянську - 26 жовтня

Дата: 26.10.2022 16:00
Кількість переглядів: 268

 

Фото без опису

    Сьогодні, 26 жовтня, Вільнянська міська територіальна громада попрощалася зі своїм захисником - Кисельовим Сергієм Володимировичем у КУ «Вільнянський районний будинок культури та дозвілля» Вільнянської міської ради.

   Сергій Кисельов загинув 20 жовтня біля Бахмута від ворожого обстрілу. Представники влади, рідні, побратими та жителі міста прийшли попрощатися із мужнім захисником свого краю.

    Сергій був істориком та правознавцем. З 2015 року, як кадровий військовий, Сергій Кисельов став на захист країни в складі 55 артилерійській бригаді. Вдруге Сергій пішов захищати свою землю від ворога в березні 2022 року. В останні місяці був командиром 4-ої стрілецької роти 2-го стрілецького батальону військової частини А-1302.

      Побратими згадують Сергія, як активну, життєрадісну та світлу людину. Він безмежно любив життя і вдихав кожну його мить…Це велика втрата для нас усіх.

    Дмитро Чуев, командир взводу роти охорони першого відділу Запорізького РТЦК та СП Запорізької області висловив слова подяки батькам за мужнього Героя та захисника Батьківщини, який боронив нашу землю від загарбників до останнього подиху. Сергій пройшов шлях від старшого лейтенанта до капітана, від командира взводу в роті охорони до командира стрілецької роти 93 бригади.

    Міський голова Наталя Мусієнко розповіла про життєвий шлях Сергія, його перемоги та мужність у бою, висловила співчуття родині про найбільшу втрату та вшанувала разом з вільнянцями хвилиною мовчання, квітами загиблого земляка, який віддав своє життя за незалежність України, за мир на нашій землі. Вільнянці вистроїлися «живим коридором» та провели Героя в останню путь.

   У захисника залишилась мати, дружина та двоє діточок. Висловлюємо щирі співчуття родині. Герої живі, доки ми пам’яємо про них! Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

      На будівлі Вільнянської міської ради приспущено Державний прапор України з траурною стрічкою на честь Дня жалоби за загиблим бійцем.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь