Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

30 сесія Вільнянської міської ради

Дата: 27.10.2022 14:57
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

      27 жовтня відбулося засідання тридцятої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання.

     На розгляд депутатському корпусу було представлено 11 питань. Основні з них: про затвердження звіту про виконання бюджету Вільнянської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року, про звіт міського голови щодо здійснення Вільнянською міською радою державної регуляторної політики у 2022 році, про затвердження списку присяжних, про затвердження структури та чисельності Вільнянської міської дитячо-юнацької спортивної школи «Колос», земельні питання та інші. Засідання було розпочато з хвилини мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

      Депутатами було заслухано та затверджено  звіт про виконання бюджету Вільнянської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року по доходах у сумі 111 036,5 тис. грн. (по загальному фонду – 108 150,4 тис. грн., по спеціальному фонду – 2 886,1 тис.грн.) та по видатках у сумі 111 919,6 тис.грн. (по загальному фонду – 109 597,1 тис.грн., по спеціальному фонду – 2 322,5 тис.грн.).

         Керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 64 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», розглянувши подання територіального управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області від 12.07.2022 № 08-03/1977 щодо затвердження списків присяжних, депутатський корпус затвердив на сесії Вільнянської міської ради строком на 3 роки списки присяжних з числа громадян, які відповідають вимогам до присяжного, встановленим ст. 65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», дали згоду бути присяжними та постійно проживають на території Вільнянської міської територіальної громади, та на яку поширюється юрисдикція Вільнянського районного суду. До списку увійшли 14 чоловік: Береснєв Олександр, Бумажний Валерій, Котельникова Світлана,  Куценко Захар, Марченко Людмила, Прокоф’єва Ольга, Сиц Наталія, Скуйбіда Лариса, Соха Анжела, Тищенко Маріанна, Щедрова Вікторія, Дідик Євгенія, Пономаренко Лілія, Донченко Інна.

      Також депутатами розглянуто ряд земельних питань, за результатами чого прийняті відповідні рішення.

      Попередньо усі проєкти рішень були розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Засідання тридцятої сесії міської ради пройшло у діловому та конструктивному руслі.

 

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь