A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

У Донецькій області загинув наш земляк Ігор Юрчишин

Дата: 02.11.2022 15:36
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

 

    20 жовтня під час бойових дій проти російських окупантів під Бахмутом, Донецька область, не стало нашого земляка - Ігора Остаповича Юрчишина. Ігорю Юрчишину було 52 роки. Народився та виріс у селі Новогупалівка. Потім створив сім’ю та останній час проживав у селі Наталіївка. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України він став на захист рідної України заради майбутнього кожного з нас!

       -Батько 4 дітей, гарна людина, щирий патріот, справжній воїн, - так односельці та друзі говорили про Ігора. Захисник Ігор Юрчишин назавжди залишиться в наших серцях.

     Вільнянська міська територіальна громада висловлює щирі співчуття родині захисника, низький уклін батькам за такого сина. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.

     2 листопада відбулось прощання та заупокійна молитва з українським героєм у селі Наталіївка. Ігор загинув, виконуючи свій громадянський обов’язок. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ТА СЛАВА ГЕРОЮ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь