A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фінансова допомога від благодійного фонду «Право на захист»

Дата: 08.11.2022 11:48
Кількість переглядів: 228

 

Фото без опису

На базі Вільнянської міської ради, за сприяння благодійного фонду «Право на захист», продовжує працювати пункт реєстрації вимушених переселенців, людей з інвалідністю, людей похилого віку, одиноких матерів для надання грошової допомоги у період війни.

Благодійний фонд «Право на захист» є одним із лідерів правозахисного руху в Україні, має потужні позиції у сфері захисту прав ВПО, біженців та осіб без громадянства. Організації – партнери, донорські організації, медіа та бенефіціари визнають Фонд провідною організацією у своїй сфері.

Фонд усвідомлює свою роль у секторі, тож готовий докладати зусиль для об’єднання можливостей усіх гравців, а також посилення спроможного сектору для досягнення спільної мети – безпечного та гідного життя в Україні.

Агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН) проводить збір даних для надання грошової допомоги людям, які були змушені покинути свої домівки внаслідок воєнних дій, людей з інвалідністю, людей похилого віку, одиноких матерів з метою допомогти їм задовольнити свої нагальні потреби.

Цільова аудиторія: внутрішньо переміщені особи (ВПО), які були вимушені покинути місце постійного проживання у зв’язку з активними бойовими діями в їхньому регіоні після 25.02.2022, а також ті, хто постраждав внаслідок активних бойових дій, люди з інвалідністю, люди похилого віку, одинокі матері.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь