A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА!

Дата: 09.11.2022 08:38
Кількість переглядів: 160

 

Фото без опису

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди вашого професійного свята! Культура та мистецтво – це одні з найбільших духовних скарбів будь-якої нації, які вирізняють її серед інших, роблять самобутньою та унікальною. Пишаюсь тим, що наша громада надзвичайно багата на таланти, котрі проявляють себе у різних видах мистецтва, як на професійному, так і аматорському рівнях. Підтвердженням цьому є численні перемоги у різноманітних творчих конкурсах та чудові виступи наших народних колективів, які прикрашають собою святкові концерти, що відбуваються у громаді.

В умовах війни нам всім стало важко проводити свята, брати участь у конкурсах, але ми обов’язково вистоїм та відсвяткуємо Перемогу великим концертом у громаді з нашими талановитими мешканцями, бо Без традиції — нема культури, а без культури — нема нації. 
 

Тож бажаю вам  творчих злетів та незгасимого прагнення і надалі радувати та дивувати глядачів оригінальними ідеями на ниві культури. А у вашому особистому житті нехай розквітає щастя, панує родинний затишок та благополуччя. Нехай втілюються у життя Ваші мрії і сподівання, тішить людей Ваше мистецтво, а гармонія і краса, яку Ви творите, наповнюють наші серця в ім’я злагоди, любові та довгоочікуваного миру!

З повагою, міський голова 
Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь