Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Підтримка соцпрацівників міжнародними організаціями

Дата: 11.11.2022 14:46
Кількість переглядів: 206

 

Фото без опису

 

    Робота соціальних працівників в умовах війни набуває особливої актуальності. Разом із тим, надзвичайно сильно зростає навантаження на них. Тому щоб допомогти їм додатковими знаннями, надати навички психологічної допомоги, забезпечити цифровими інструментами для полегшення роботи й запроваджена ініціатива щодо забезпечення фахівців даної сфери планшетами.  

    3 фахівця із соціальної роботи Вільнянського міського центру соціальних служб Вільнянської міської ради на чолі з керівником Андрієм Хмарою отримали планшети для покращення якості надання соціальних послуг сім'ям.

      Дана благодійна ініціатива соцільних партнерів стала можливою у рамках реалізації проекту "Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни", що впроваджується Партнерством "Кожній дитині" (@Partnership for Every Child / Кожній дитині) за підтримки UNISEF Ukraine (@UNICEF Ukraine) на замовлення Міністерства соціальної політики України та Національної соціальної серсівної служби Украни.

      Планшети разом з аксесуарами і гарнітурою надійшли до установи напередодні професійного свята - Дня працівників соціальної сфери. Тож, отримання їх стало приємним сюрпризом для фахівців, які працюють з вразливими кагеторіями населення /сім'ями у віддалених населених пунктах Вільнянської міської територіальної громади. Дана технічна допомога фахівцям із соціальної роботи сприятиме покращенню умов роботи з питань організації надання соціальних послуг сім'ям з дітьми у складних умовах воєнного часу.

 

#CiACMonitoringProject

#ПідтримкаФахівців

#ПартнерствоКожнійДитині

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь