Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ГРОМАДУ ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ ЗАБЕЗПЕЧАТЬ РЕЗЕРВНИМ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯМ

Дата: 17.11.2022 14:31
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

 

Керівник Запорізької ОВА Олександр Старух сьогодні відвідав одну з громад Запорізького району, яка з початку війни зазнає обстрілів з боку окупантів рф.  Під час візиту очільник регіону поспілкувався з представниками місцевої влади та проконтролював хід роботи з реконструкції лінії електропередач. 

Як зазначили в Департаменті житлово-комунального господарства та будівництва ЗОВА, з метою забезпечення безперебійного електропостачання на території в обласній військовій адміністрації створили робочу групу. За результатами виїзного засідання запропонували декілька варіантів електроживлення громади: реконструкція лінії електропередач та використання дизель - генераторів. 

Але Олександр Старух зауважив, що потужностей таких генераторів не вистачить для задоволення потреб місцевого населення та це не вирішить питання безперебійного постачання електричної енергії, особливо у зимовий період. 

  • Щоб забезпечити резервне електроживлення громади, вирішили провести реконструкцію лінії електропередач. Для цього з обласного бюджету були виділені кошти. Дякую фахівцям обленерго, місцевій владі й всім дотичним за роботу. Тим більше, що вже розпочався опалювальний сезон. Взимку місцеві зможуть обігрітися та забезпечити свої мінімальні потреби. Хочу зазначити, що попри терор з боку окупантів, мешканці громади героїчно тримаються. Своєю чергою, обласна влада якщо сказала, то зробила. Разом до Перемоги, - наголосив керівник ЗОВА Олександр Старух.

 

Департамент культури та інформаційної політики

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь