Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 18.11.2022 16:37
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

     18 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, на порядок денний якого було винесено 10 питань. Засідання цього разу розпочалось хвилиною мовчання, щоб вшанувати пам'ять загиблих у громаді унаслідок збройної агресії російської федерації.

       У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Засідання пройшло під головуванням міського голови Наталі Мусієнко, за участю секретаря міської ради Світлани Шраменко, старост населених пунктів громади та керівників окремих структурних підрозділів.

       З основних питань членами виконавчого комітету Вільнянської міської ради було розглянуто про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік, про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік, про затвердження Програми «Захист ветеранів війни, бойових дій, ветеранів військової служби» на 2023 рік та інші.

     Також членами виконавчого комітету схвалено проєкти рішень про внесення змін до рішення Вільнянської міської ради від 30.06.2022р. №3 «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Вільнянської міської територіальної громади та про розгляд проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської рада від 30.06.2022 р. № 5 «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Вільнянської міської територіальної громади».

        На засіданні виконкому було розглянуто питання захисту прав дітей, попередньо опрацьовані комісією Вільнянської міської ради з питань захисту прав дитини. Засідання пройшло у діловому та конструктивному руслі, прийняті важливі рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь