A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Пункти Незламності у громаді

Дата: 24.11.2022 16:09
Кількість переглядів: 457

Фото без опису

     Пункт Незламності - це місце твоєї безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла. План росії – будь-що залишити жителів України без електроенергії, світла та тепла. В разі аварійного відключення електроенергії більш ніж на 24 години, Пункти Незламності стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності у Вільнянянській міській територіальній громаді, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування. 
     Якщо не має світла, ви можете завітати до пунктів Незламності нашої громади: Вільнянська загальноосвітня школа I-III ступенів №1, Любимівський навчально-виховний комплекс, адмінбудівля Новогупалівського старостинського округу, КУ «Територіальний центр обслуговування (надання соціальних послуг)». 
     В ПУНКТАХ НЕЗЛАМНОСТІ, НЕЗВАЖАЮЧИ НА ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ, ПЕРЕДБАЧАЄТЬСЯ НАЯВНІСТЬ: ТЕПЛА, ВОДИ, ОСВІТЛЕННЯ, МОБІЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ, ІНТЕРНЕТУ, ЖИВЛЕННЯ ДЛЯ МОБІЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ, МІСЦЯ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ, ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МАМ ТА ДІТЕЙ. ‼️РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! НАС НЕ ЗЛАМАТИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь