Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Очільник області у Вільнянську

Дата: 25.11.2022 14:49
Кількість переглядів: 322

 

Фото без опису

       З робочим візитом до Вільнянської міської територіальної громади завітав очільник області Олександр Старух разом з делегованими представниками: Віталієм Сиволапом, заступником голови обласної державної адміністрації та Людмилою Бухаріною, директором Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації. Керівники оглянули пункт Незламності у  Вільнянській загальноосвітній школі I-III ступенів №1, директор якої Валентина Малиш. Оглянули облаштованість пункту живленням для мобільних пристроїв, теплом, чаєм, місцем відпочинку, ковдрами, генератором для безперебійної подачі електроенергії. Добре, що в громаді є таке місце безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла для мешканців чи гостей.

       Незважаючи на робочий діловий характер візиту, керівництво завітало на ZOOM-навчання молодших класів з вчителем, де школярі вправно працювали та відповідали.

   Олександр Васильович з представниками побували й у КНП “Вільнянській багатопрофільній лікарні”, де у ніч на 23 листопада російські військові обстріляли пологове відділення. Один з корпусів зруйнований вщент. Розбір завалів й досі триває, на місці працюють експерти зі зруйнованих будівель, встановлють чи підлягають дані конструкції відновленню чи ні. Робочий візит закінчився обговоренням даних питань.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь