Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання тридцять другої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання

Дата: 09.12.2022 10:21
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

     На розгляд депутатському корпусу було представлено питань. Основні з них: про надання дозволу КНП «Вільнянська багатопрофільна лікарня» Вільнянської міської ради на списання основних засобів – цілісного майнового комплексу протитуберкульозного амбулаторного відділення; про звільнення ДУ «Камʼянська виправна колонія (№ 101)» від сплати державного мита у 2023 році; про внесення змін до Програми територіальної оборони Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік; про Програму забезпечення «Пунктів незламності» Вільнянської міської територіальної громади на 2022 – 2023 роки; про внесення змін до Програми «Питна вода Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік» та інші не менш важливі питання.

      Депутатами було заслухано та затверджено  програму забезпечення «Пунктів незламності» Вільнянської міської територіальної громади на 2022-2023 роки, яка розроблена відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 91 Бюджетного кодексу України, Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» зі змінами та доповненнями, розпорядження голови Запорізької ОДА від 25.11.2022 №539 «Про створення штабу з координації роботи «Пунктів незламності» та затвердження його складу, з метою створення умов для забезпечення життєдіяльності мешканців Вільнянської міської територіальної громади, задоволення потреб населення в доступі до резервних джерел електричного живлення, обігріву, долікарської медичної допомоги. 

      Діяльність  «Пунктів незламності» починається у випадку настання критичних ситуацій, зокрема, тривалої відсутності електропостачання (стан Блекауту), відсутності мобільного зв’язку, опалення, водопостачання, водовідведення. Пункти забезпечені автономними електро-, теплопостачанням, зв’язком та освітленням, достатнім запасом води і продуктів, інформаційними матеріалами, місцями для відпочинку, забезпеченням для  мам та дітей тощо.  

         Пункт Незламності - це місце безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла. В разі аварійного довготривалого відключення електроенергії, пункти Незламності стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності у Вільнянській міській територіальній громаді, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.

     Якщо не має світла, ви можете завітати до пунктів Незламності нашої громади, їх у нас п’ять: Вільнянська загальноосвітня школа I-III ступенів №1, Любимівський навчально-виховний комплекс, адмінбудівля Новогупалівського старостинського округу, КУ «Територіальний центр обслуговування (надання соціальних послуг)», Вільнянська міська рада.  

        З метою утримання у належному технічному стані  комунального майна Вільнянської міської ради, депутатами прийнято рішення щодо збільшення видатків до програми «Питна вода Вільнянської міської територіальної громади на 2022 рік” - придбання матеріалів на суму 28,1 тисяч гривен. Згідно Програми  “Питна вода”, плануються такі заходи та завдання, які будуть фінансуватися у 2022 році: проведення хімічних аналізів стічних вод, обслуговування дренажних мереж, розробка нормативів питного водопостачання для Вільнянської міської громади Запорізької області, поточний ремонт систем водопостачання та водовідведення об’єктів комунальної власності  Вільнянської міської територіальної громади, придбання матеріалів.

       Попередньо усі проєкти рішень були розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Засідання тридцять другої сесії міської ради пройшло у діловому та конструктивному руслі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь