Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПРАЛЬНЯ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ: В ОБЛАСНОМУ ЦЕНТРІ РЕАЛІЗОВАНО ЩЕ ОДНУ СОЦІАЛЬНУ ІНІЦІАТИВУ

Дата: 13.12.2022 10:22
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

За ініціативи Василівської районної державної адміністрації та за підтримки ДП «НАЕК «Енергоатом» у Запоріжжі створено соціальну пральню для ВПО. Керівник РДА Богдан Староконь зазначив, що наразі  9 громад Василівського району окуповано повністю, а 2 - частково, тому така ініціатива продиктована сьогоденням. 

  • Для ВПО із Василівського району працює соціальна пральня, де люди можуть безкоштовно скористуватися пральними машинами та сушилками. В першу чергу ми обслуговуємо багатодітні родини, дітей з інвалідністю та інші соціально вразливі верстви населення. Зараз в обласному центрі проживає близько 20 тисяч внутрішньо переміщених осіб із Василівського району і ми маємо забезпечити їм належні умови проживання. Завдяки попередній реєстрації через гугл-форму та телеграм черг тут немає, адже всі приходять на визначений час. Пральня працює з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 13.00, - розповів Богдан Староконь.

Послуги надають працівники районної адміністрації та волонтери району. Техніку для пральні безоплатно надав ДП «НАЕК «Енергоатом», а з пральним порошком допомагають інші благодійні фонди. Така злагоджена робота має стати прикладом для всіх хабів.

  • Свій до свого. Це дуже цікаве рішення Василівського хабу. Керівництво району разом із громадами об’єдналися та за допомогою місцевих підприємств зробили для своїх людей дійсно корисну річ. Вважаю, що така чудова ініціатива заслуговує розповсюдження. Сподіваюсь, що досвід василівчан стане всім у пригоді, - зауважив очільник Запорізької ОВА Олександр Старух.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь