Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вшанування пам'яті ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2022 16:49
Кількість переглядів: 185

 

Фото без опису

     Щорічно з 2006 року в Україні 14 грудня вшановують пам'ять учасників ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Шана ліквідаторам та усім, хто ризикуючи своїм здоров’ям і життям, брали участь у ліквідації наслідків аварії та вічна пам'ять тим, хто не дожив до цього дня, чиє життя та здоров’я забрав невидимий ворог - радіація.

     14 грудня 2022 року міський голова Наталя Мусієнко вшанувала пам'ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та поклала квіти до пам’ятного знаку ліквідаторам у Вільнянську.

 

 

Шановні земляки-ліквідатори наслідків аварії

на Чорнобильській АЕС!

     Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи на планеті ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах.

  Хочу сказати, що в ці складні часи ліквідатори Чорнобильської катастрофи продовжують працювати на Перемогу. Вони діляться своїм досвідом, волонтерять і допомагають Збройним силам, теробороні та добровольчим формуванням. Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які проживають на території нашої громади та не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

   Щиро бажаю всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

 

З повагою,

міський голова

Наталя Мусієнко

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь