Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Про роботу гуртків художньої самодіяльності ВЦКД

Дата: 16.12.2022 12:20
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

     В умовах збройної агресії російської федерації заклади культури клубного типу продовжують активно працювати, організовуючи репетиційний процес, розвиток творчих здібностей дітей та дорослих, забезпечуючи їх змістовне дозвілля та психологічну підтримку. Основною метою навчання в дистанційному форматі у воєнний період є підтримка, яка  допоможе стабілізувати психологічний стан людей.

       Заняття в гуртках художньої самодіяльності комунальної установи «Вільнянський центр культури та дозвілля» Вільнянської міської ради здійснюється в основному за дистанційною формою. З великим бажанням займаються вокальним мистецтвом солісти вокальних ансамблів «Каприз» та «Віночок» під керівництвом Тетяни Охріменко, хоча і знаходяться в різних куточках України та світу. На постійній основі проводять заняття керівник клубу бально - спортивного танцю Олексій Кочкарьов (на фото), керівник гуртка декоративно-прикладного мистецтва Ірина Кагадєй. Також онлайн займаються колективи «Браво» (керівник Тетяна Островська), «Вільняночка (керівник Ніна Кагадєй) та інші. Керівники гуртків он-лайн надають завдання, рекомендації учасниками гуртків, а також перевіряють виконані завдання. Найбільш вдалі результати занять публікуються в загальнодоступній групі Вільнянський центр культури та дозвілля.

      Разом з тим, наприклад, учасники танцювального колективу «Fly» (керівник Юлія Дмитренко) за письмовою згодою батьків проводять репетиції офлайн в орендованому приміщенні, дотримуючись правил безпеки під час повітряної тривоги. Велику роботу в такий важкий час проводить вокально-інструментальний ансамбль «Динаміт», займаючись в безпечному місці. Нещодавно соліст колективу Геннадій Линник написав пісню «Кремлівські шакали», в якій оспівана лють українського народу по відношенню до рашистської орди.

     На відео пісню «Молитва» виконує солістка вокального ансамблю «Вільняночка» Тетяна Охріменко.

       Шановні наші земляки! Будь ласка, пам’ятайте: важливо піклуватися не лише про дитину. Вам варто старанно дбати про себе. Саме ви — головне джерело допомоги та підтримки для дитини.

Разом до Перемоги. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

 

Вільнянський центр культури та дозвілля

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь