Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Допомога спеціалістів з питань психологічного стану та психічного здоров’я під час військових дій

Дата: 19.12.2022 11:39
Кількість переглядів: 202

 

 

Фото без опису

       16 грудня у Вільнянській міській раді відбувся круглий стіл працівників Вільнянського міського центру соціальних служб Вільнянської міської ради та психолога КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Вільнянської міської ради за участі секретаря Вільнянської міської ради Світлани Шраменко з питань психологічного стану та психічного здоров’я під час військових дій.

     Багато людей переживають виснаження, спустошення, втому, відчувають тривогу й паніку. Попри те, що наша психіка здатна адаптуватися під будь-які складнощі, кожен день бойових дій є для кожного з нас справжнім випробуванням.

             У разі потреби у психологічній підтримці звертайтеся до психолога Вільнянського міського центру соціальних служб Вільнянської міської ради та психолога КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Вільнянської міської ради за адресою: м. Вільнянськ, вул. Перемоги, 39 або за телефоном 0988616131. Також безоплатну психологічну підтримку можна отримати від спеціалістів ГО “Центр психологічної допомоги “Конфіденс” в межах проєкту “Спільно. Твоя підтримка поруч” за телефоном 0958372768.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь