Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

День Святого Миколая та довгоочікувані подарунки

Дата: 19.12.2022 16:26
Кількість переглядів: 168

 

Фото без опису

 

    19 грудня в приміщені КУ “Територіальний центр з соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Вільнянської міської ради, Святий Миколай (Ян Курамшин) та Ангел (Ліза Бондарь) разом з секретарем Вільнянської міської ради Світланою Шраменко привітали діточок з родин внутрішньо переміщених осіб з Днем Святого Миколая. Дітлахи розповіли віршики про Святого Миколая, заспівали пісеньки та отримали солодощі від казкових героїв Св.Миколая та Ангела, а також сиркові маси від ТОВ "Вільнянський молокозавод".

     Внутрішньо переміщені особи отримали гуманітарну допомогу до новорічних свят від громадської організації «ЙЕС», представник якої Аскад Ашурбеков. Аскад Аскадович 15 грудня передав Вільнянській міській територіальній громаді для підтримки внутрішньо переміщених осіб 300 продуктових наборів та 100 наборів дитячої гігієни.

    Зараз в громаді проживає 1403 внутрішньо переміщених осіб, які забезпечуються Вільнянською міською радою гуманітарною підтримкою щомісяця.

      Також в день Святого Миколая до Вільнянської міської ради завітали діти пільгових категорій для отримання подарунків, які закупила Вільнянська міська рада до новорічно-різдвяних свят згідно міської програми “Соціальний захист окремих категорій населення Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік”. Новорічні подарунки та гуманітарні набори отримали родини, де діти позбавлені батьківського піклування, діти-сироти, діти, які знаходяться в прийомних сім’ях, діти, які знаходяться в будинках сімейного типу, діти, які знаходяться під опікою. Видача продовжується. Також подарунки отримають діти з інвалідністю та діти, які опинились в складних життєвих обставинах. Всього було закуплено міською радою 225 подарункових наборів.

    Щиру подяку висловлюємо підприємству ТОВ "Вільнянський молокозавод" та громадській організації «ЙЕС» за підтримку громади в нелегкі часи.

           Ялинка, солодощі, щасливі діти - все це говорить про те, що ми разом крокуємо до Перемоги й свято дитячих посмішок й подарунків не забрати у нас нікому!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь